Uw eigen afscheid

Uw eigen afscheid De informatie die u tot nu toe leest op deze site is gericht aan de nabestaanden van een overledene. De reden hiervoor is dat de meesten van ons het invullen van onze uitvaart overlaten aan de achterblijvers. Het komt echter steeds vaker voor dat mensen (een deel van) hun eigen uitvaart vastleggen. Misschien bent u wel één van hen en verdiept u zich daarom in OERafscheid. Ik kan me voorstellen dat u na het lezen voor nu voldoende weet en uw naasten naar mij verwijst voor het moment dat het zover is.

Maar het is natuurlijk ook goed mogelijk dat u concretere vragen heeft of dat u duidelijk voor ogen heeft hoe u het niet wil en hoe wel. Heeft u het idee dat OERafscheid hierin iets voor u kan betekenen? Belt u mij dan via 06 - 122 38 334 voor het maken van een afspraak of mail mij via info@oerafscheid.nl.

U kleurt zelf in

Ieder mens heeft zijn eigen beweegreden(en) om na te denken over de eindigheid van zijn leven en wat dan zou moeten volgen. Ik kan voorbeelden geven, maar dat doe ik bewust niet. Ik wil namelijk niemands drijfveren uitsluiten door andere wel te noemen. Dit past ook bij hoe ik mijn rol zie. Ik schets hoe afscheid nemen zou kunnen en mogen. U en/of uw naasten kleuren dit verder in en geven het afscheid vorm. Vandaar ook dat het logo van OERafscheid zwart-wit is. De grafische tekening is het Japanse symbool voor watergolven. Deze golven staan voor de emoties die komen en gaan gedurende het afscheid nemen. Water is waaruit wij zijn gemaakt, waaruit wij bestaan en waarin wij terugkeren. Wie we ook zijn en wat we ook wensen.