Als het zover is

Als het zover is

Op een dag moeten we afscheid nemen van het leven van een of meerdere van onze dierbaren. Omdat u nu deze website van OERafscheid bezoekt, is de kans vrij groot dat voor u zo' n dag is aangebroken. Of dat deze binnenkort gaat aanbreken. En als het zover is, wilt u dit afscheid waarschijnlijk op memorabele wijze invullen. 

 

Deze laatste dagen tussen vasthouden en loslaten zijn namelijk essentieel. Voor nu en later. Voor nu, omdat u uw partner, vader of moeder, kind, broer of zus, vriend of vriendin nog kunt aanraken, tegen hem of haar kunt praten. Voor later, omdat de herinnering aan een goed afscheid helpt bij het omgaan met uw verlies. Maar afscheid nemen betekent ook veel moeten regelen. U staat er echter niet alleen voor.

OERafscheid: Oprecht, Empathisch & met Rust

OERafscheid helpt u graag. Dit doe ik door Oprecht naar u te luisteren en met Empathie en Rust samen met u uw wensen uit te voeren. Dit hoeft overigens echt niet allemaal à la minute. In de dagen tussen het overlijden en de uitvaart is hier tijd genoeg voor. Hoe ik u kan helpen om er een afscheidsweek van te maken waarvan u zegt 'Ja, dit paste bij hem én bij ons' leest u op de overige pagina`s van deze site.

Dag en nacht bereikbaar

Heeft u hierna vragen, wilt u persoonlijk kennismaken of wilt u vanwege een overlijden uitvaartbegeleiding van OERafscheid? Belt u mij via 06 - 122 38 334. Ik ben dag en nacht bereikbaar.