Kleinschalig & Persoonlijk

Als het zover is

Op een dag moet je afscheid nemen van een dierbare. Als het zover is, wil je dit afscheid waarschijnlijk op memorabele wijze invullen. En daarbij wil je graag hulp van iemand die je al (een beetje) kent: mij, Marlous.  

 

Vanuit mijn kleinschalige uitvaartonderneming OERafscheid help ik de mensen om mij heen die wonen in of in de buurt van Brummen & Zutphen: vrienden, familie en kennissen. Ik ben geen uitvaartbegeleider die heel groot wil zijn, want naast het helpen bij afscheid nemen, heb ik andere werkzaamheden. Als we met elkaar hebben besproken dat ik kom helpen als het zover is, gaat mijn aandacht natuurlijk voor de volle 100% naar jou en je dierbare. De rest van mijn agenda maak ik dan leeg. Was er geen kans om eerst met elkaar te praten of vond je het te confronterend om over het naderende afscheid te vertellen dan mag je natuurlijk ook contact met mij zoeken nadat jouw dierbare is overleden. Ik kom dan als ik kan. 

OERafscheid: Oprecht, Empathisch & met Rust

Jou en je dierbare begeleiden doe ik zoals je me ook kent als persoon: Oprecht met Empathie en Rust (OER). Samen bekijken we jouw wensen en voeren die uit. Hier nemen we de tijd voor die jij nodig hebt, want deze laatste dagen tussen vasthouden en loslaten zijn essentieel. Voor nu en later. Voor nu, omdat je jouw partner, vader of moeder, kind, broer of zus, vriend of vriendin nog kunt aanraken, tegen hem of haar kunt praten. Voor later, omdat de herinnering aan een goed afscheid helpt bij het omgaan met jouw verlies.